25.4.21 – Svetovni dan ozaveščanja o starševskem odtujevanju

Dragi člani in podporniki,

25.4.21 vas vabimo v Ljubljano, na Slovensko cesto pred Figovec, kjer bomo očetje s praznimi otroškimi vozički opozarjali na Svetovni dan ozaveščanja o starševskem odtujevanju opozarjali na bistven dejavnik odtujevanja – počasnost sodnih mlinov. Očetje smo zato na ta dan začeli z akcijo “9 mesecev do rojstva, 9 mesecev do razsodbe” s katero želimo vzbuditi iskanje nujnih rešitev.

Nekaj organizacijskih načel:

Akcija bo potekala mirno, brez ozvočenja in organiziraniih govorov. Še vedno divja COVID zato prosimo obvezno nosite maske – če vidite koga brez ga prosimo vljudno naprosite da se umakne. Iz istega razloga prosimo vzdržujte razdaljo in se prosimo ne združujte v skupine več od deset ljudi. Če ste v dvomu, kaj storiti se prosimo obrnite na našega člana, ki bo nosil napis redar. V primeru, da ne bomo mogli vzdrževati discipline bomo zbor takoj zaključili ter o tem obvestili Policijo. Posebne množičnosti ne pričakujemo, iz tega razloga tudi nismo oglaševali akcije.
Organizator: Društvo očetov Slovenije, Smetanova 86, 2000 Maribor, zanj odgovoren Andrej Mertelj

UPDATE 22.4.21: danes je bila ponovno uveljavljena omejitev zbiranja do 10 ljudi. Zaradi tega bomo izvedlil le javno sejo UO Društva očetov in se pogovorili z mimoidočimi.

Več inormacij: info@ocetje.si, o starševskem odtujevanju pa tule

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja