Prosimo, pomagajte nam…

V Društvu očetov Slovenije smo prostovoljci. V vseh letih obstoja nismo prejeli niti evra državne pomoči. Oboje želimo spremeniti: zaposliti svetovalce očetom v stiski ter se začeti prijavljati na primerne razpise. A dotlej potrebujemo vašo pomoč v obliki:

Denarja

Žal je tako da ne moremo vsega storiti sami. Za financiranje delovanja društva poleg obilice prostovoljnega dela potrebujemo denar, ki ga pridobimo s članarinami in prostovoljnimi donacijami posameznikov in podjetij.
Cilj nam je zbrati približno 20,000 EUR kar bi omogočilo 24/7 dostopnega svetovalca očetom.

Regijskih vodij

Društvo nameravamo organizirati na čim bolj lokalni ravni. Zato potrebujemo sposobne očete organizatorje in vodje regionalnih odborov.

Svetovalcev

Potrebujemo svetovalce s poznavanjem pravnega področja ali delovanja CSD kot prostovoljce za prvo očetovsko pomoč preko e-pošte ali spletnega foruma.

Urednika spletnega mesta

Naša ambicija je zgraditi zelo informativno spletno mesto, ki bo v pomoč očetom ne le v pridobivanju skrbništva ampak bo tudi delila dobre prakse o tem, kako je “biti oče“.
Če si oče in je tvoj glavni vir preživljanja novinarstvo se nam prosim javi!

Več piscev

Potrebujemo pisce vsebin za spletni portal. Če te zanima problematika in znaš pisati, se vživeti v perspektivo očetov, potem se nam prosim pridruži. Za pisce dobrih člankov najdemo tudi simbolni honorar.
Področja ki potrebujejo avtorje:
* Psihologija
* Pravo
* CSD
* Biti oče

Vplivneže/Vplivnice

Se ti zdi da so teme, ki jih odpiramo Očetje relevantne? Si upaš biti drugačen, vplivati drugače kot običajna čreda?
Deli naše objave, ki so ti všeč in jih lahko podpreš. Vsak like, vsak komentar še posebaj pa vsako deljenje nam je več kot dobrodošlo.

Analitik_čarka

Potrebujemo podatkovnega analitika in sociologa za tolmačenje anket in izdelavo študij. Idealno za magistrskega ali doktorskega študenta_ko.

Raziskovalec_ka

Za izvajanje anket in raziskav, da bi bolje lahko spoznali očete iz razpadlih partnerskih zvez ter na podlagi dejanskih podatkov spreminjali pogled družbe

Programer & tehnik

Zamišljeno imamo spletno aplikacijo, ki naj pomaga očetom spremljati proces in dodati preglednost in podatke v sodni proces. Potrebujemo PHP ali Phyton programerja z osnovnim poznavanjem DB programiranja.
Potrebujemo tudi tehnika s poznavanjem WordPress-a ter LInuxa za vzdrževanje spletišča, vzpostavitev CRM-a, …

Pišite nam na info@ocetje.si

Očetje – prosimo izpolnjujte ankete v področju Akcije.

S podatki, ki nam jih zaupate, oblikujemo politike in družbeno zavedanje.