Članstvo in članarina

Naše društvo za svoje delo potrebuje tudi finančna sredstva, zato pobira članarino. Skladno s statutom je član vsak, ki se včlani v naše društvo in plača članarino. Ker pa je med našimi člani veliko takih, ki so se prijavili po starem sistemu, ne morem vedeti, kakšen tip članstva si je vsak posamezen izbral, saj prej take izbire ni bilo. Zato sem vsem tem članom poslal mail s prošnjo, da se ali še enkrat prijavijo po novem sistemu na naši spletni strani ali pa mi sporočijo, za kateri tip članstva so se odločili. Prosim vse, da pri sebi preverite tudi neželena sporočila (spam), če ste moj mail prejeli tja.

Vsem tistim, ki ste se prijavili po novem sistemu ali se odzvali prošnji, sem že poslal račune za članarino. Odzivi so bili različni, vse pa skušam rešiti v skupno zadovoljstvo. Upam, da nas bo čim več takih, ki dajemo podporo društvu, ki si prizadeva za boljšo prihodnost očetov in otrok, in to z nekaj evri tudi storimo. Če parafriziram JF Kennedyja: ne sprašujte, kaj lahko društvo stori za vas, vprašajte se raje, kaj lahko vi storite za društvo (družbo).

Vsem tistim, ki ste že potrdili članstvo ali tudi že plačali članarino, se iskreno zahvaljujem.

Zahvaljujem se tudi tistim, ki ste nas prostovoljno podprli z denarnimi prispevki. Vedno smo veseli darovalcev in donatorjev.

S spoštovanjem,

Leonard Košir, blagajnik

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja